top of page
Zoeken

De hoognodige upgrade van het kantoor is begonnen!

Een lekkend golfplatendak, warm en benauwd, onze twee kleine kantoorruimtes waren toe aan een grondige opknapbeurt en daar wordt nu hard aan gewerkt. Diep verzonken pilaren zorgen voor verstevigde muren, een verhoogd betonnen dak geeft extra lucht en de mogelijkheid voor eventuele uitbreiding naar een tweede verdieping. De vochtige achterwand wordt hersteld zodat het weer fris is, er komen grotere ramen in zodat er beter zicht is op de lesruimtes vanuit het kantoor en het kantoor een meer open uitstraling krijgt. Er komen tegels op de vloer en ok aan de veiligheid wordt gedacht met nieuwe tralies voor de ramen en een schuifdeur voor extra beveiliging van de entree deur. Als laatste komt er nog een houten schuifdeur om meer privacy te creëren voor de werkruimte van Suzanne.

De leerlingen van de vakopleiding hebben er ook gelijk een klus bij gekregen zij beginnen dit jaar met het maken van de kozijnen en lijsten voor de ramen onder leiding van hun docent én ze zullen ook de schuifdeur gaan maken. Hier een aantal foto's van de verbouwing in huidige staat, uiteraard houden we jullie op de hoogte en zullen meer foto's delen van de volgende stadia!

Foto 1 en 2 geven een indruk van de verbouwing, op foto 3 ziet u het verstevigde dak en op foto 4 en 5 de constructie die voor extra beveiliging zorgen.
27 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Peter Oudejans
Peter Oudejans
Jan 31, 2023

Kijk met plezier naar de foto's, maar zie niet veel terug van mijn verbouwing in 2009.

Kunt u mij informeren? Peter Oudejans, peteroudejans@outlook.com

Like
bottom of page