top of page

Draag bij aan het Timmerproject

Doneer

Wat fijn dat je overweegt om betrokken te zijn bij ons project en wilt helpen om het werk in Guatemala mogelijk te maken. Door jouw steun kunnen wij steeds meer kinderen en jongeren onderwijzen en je steunt ons al vanaf € 5,-. Kies hieronder het bedrag wat je wilt doneren of lees verder als je een periodieke schenking wil doen óf je in wil zetten als vrijwilliger. Wij en de jongeren van Alotenango zijn je ontzettend dankbaar!

 

Raak betrokken en geef de jeugd van Guatemala de kans die ze verdienen! 

Met een maandelijkse bijdrage help je ons enorm! Dan kan dat eenvoudig met Paypal of een Creditcard met de gele 'doneren'-knop hieronder (vergeet niet het vinkje aan te zetten) of door bij je eigen bank via internet bankieren een periodieke betaling aan te maken. Het rekeningnummer van het Timmerproject is NL 21 TRIO 0197 6859 51 (BIC code: TRIONL2U) Ten name van Stichting Timmerproject Guatemala

Alle donaties komen terecht op een Stichting Timmerproject Guatemala rekening. De transacties verlopen daardoor veilig en je bijdrage, direct aan het project, is gegarandeerd.

PayPal ButtonPayPal Button

Uiteraard kan je ons ook eenmalig steunen, kies een bedrag hieronder of bepaal zelf de hoogte van je donatie

Het Timmerproject is een ANBI-stichting, giften kunnen worden afgetrokken voor de belastingdienst

Wordt vrijwilliger

Vrijwilligers zijn essentieel voor onze stichting, draag bij in Nederland of in Guatemala! 

Wil je een bijdrage leveren aan het Timmerproject in Nederland. Dan help je ons het meeste door fondsen te werven. Mail ons en wij helpen je op weg met ideeën en materialen voor een vliegende start. 

Wil jij naar Guatemala afreizen om dit prachtige land te ontdekken én ons te helpen om van het Timmerproject een nog groter succes te maken klik hieronder en lees verder hoe jij bij kan dragen. 

Wordt Vrijwilliger

Onze sponsoren

Klik op een logo voor meer informatie over onze sponsoren

logo_gered_gereedschap.gif
konijn_d.png
Hier-uw-logo.jpg
bottom of page