Lopende sponsoracties

Hieronder vindt u een overzicht van de thans lopende sponsoracties:

Tante Bet bier drinken levert cash op

Café ‘t Mandje aan de Zeedijk in Amsterdam is al weer geruime tijd een vaste ondersteuner van het Timmerproject. Van ieder verkocht (cola)glas – want zo dronk Tante Bet van Beeren haar bier – Tante Bet bier doneert Diana van Café ‘t Mandje  € 0,25 aan ons Timmerproject. Dit door Brouwerij de Prael 100% ambachtelijk gebrouwen bier mag er zijn. Het is een stevig bier. Een bier met de broek aan zou je kunnen zeggen. Eentje om lekker van te genieten en als je glas leeg is neem je er gewoon nog eentje. Op die manier tikt het bedrag dat Café ‘t Mandje iedere maand bij elkaar spaart met Tante Bet bier behoorlijk aan.

Tante Bet

Leerling Brayan gesponsord door 2 sponsoren

Sinds enige tijd wordt leerling Brayan gesponsord door 2 sponsoren. Deze gulle sponsoren zijn Michiel Schrijver ( een tandarts uit Hilvarenbeek met zijn eigen coaching praktijk En’Dente ) hij sponsort het beursdeel van € 60,- van Brayan Melgar – en het andere deel van € 40,- per maand ( de materiaalkosten, schoolkosten e.d. ) worden gesponsord door BosMTI opleidingen. Op deze manier delen ze samen de kosten en kan er zo een leerling naar de vervolgopleiding. Dat leerling Brayan gesponsord wordt is voor hem van groot belang. Zonder ondersteuning zou hij nooit een fatsoenlijke opleiding kunnen volgen. Brayan komt hierdoor uit de vicieuze cirkel van armoede en kan voor zijn hele familie aan een betere toekomst gaan werken. Namens Brayan Melgar en zijn familie heel hartelijk dank.

Baby Knuffy

Speciaal voor het Timmerproject maakt Marga Holtkamp van Baby Knuffy (zie ook op Facebook) deze eendjes. Ze zijn ongeveer 21 cm lang en sommigen maken een rinkelend geluid en anderen een knisperend. En ze zijn allemaal uniek. Superleuk cadeautje bij geboortes en het allerleukste is nog dat ze slechts €5 kosten en dit gaat allemaal naar het Timmerproject. De verzendkosten zijn slechts € 1,- de rest wordt door Baby Knuffy betaald. Heel hartelijk dank Marga ! Deze eendjes kunnen besteld worden in alle kleuren. Leuk om te vermelden dat alle eendjes van deze foto al verkocht zijn. De twee linker eendjes hebben ineens een tweelingbroertje/zusje gekregen. Al met al zijn er nu al 26 eendjes verkocht. Dus……. Allemaal snel een eendje bestellen. Het is o.a. een leuk kraamkadootje!!!

Baby Knuffy

Baby Knuffies