Onze sponsoren

Op de pagina “Sponsor gevonden” staan alleen de sponsors die prijs stellen op vermelding op onze website.

Konijn Meubelmakers

Al een aantal jaren is vakbedrijf Konijn Meubelmakers uit Zuidoostbeemster een pilaar waar het timmerproject op kan steunen. Niet alleen maken ze fantastische meubelen en keukens op maat, ze brengen ook graag hun kennis over aan anderen tijdens workshops en cursussen. Verder vergeten ze de mensen die het minder hebben niet. Door middel van acties en het inschakelen van hun contacten helpen ze het timmerproject in Guatemala aan een solide basis, daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee. Wilt u meer weten over de cursussen en workshops van Konijn Meubelmakers klik dan op het logo van Konijn Meubelmakers.

Familie Landman-Steenbeek uit Oldemarkt

Al enige tijd was het een wens van Suzan om voor de leerlingen veiligheidsschoenen aan te schaffen. Dat kwam er steeds niet van vanwege de aanzienlijke kosten. Op 9 april 2015 werden er 3 dozen met spiksplinternieuwe veiligheidsschoenen in diverse maten bij de voorzitter van de Stichting Timmerproject, thuis afgeleverd. Wat een mooie donatie. Familie Landman-Steenbeek uit Oldemarkt héél hartelijk bedankt voor de schoenen.

Familie Olie – Garcia Chiquitó

En de familie Olie – Garcia Chiquitó bedankt voor het afleveren van de schoenen in Alotenango 2 weken later, op deze manier weten we zeker dat de schoenen op de plek van bestemming zijn aankomen. Een fijne vakantie gewenst.

Bruiloft DJ Show

De Bruiloft DJ Show van All Star Entertainment steunt het Timmerproject.