Donateur worden voor continuïteit

Voor een stichting als Stichting Timmerproject Guatemala is het van levensbelang om regelmatige inkomsten te hebben. In het Timmerproject Guatemala doorlopen de  kinderen en jongeren van Alotenango een meerjarig lesprogramma dat uit verschillende niveaus bestaat. De continuïteit van het Timmerproject komt in gevaar als we over onvoldoende  middelen kunnen beschikken. In de praktijk betekent dit dat minder kinderen tot het lesprogramma kunnen worden toegelaten of dat kinderen die reeds deelnemen het programma niet kunnen afmaken, dan wel dat het Timmerproject over onvoldoende materialen e.d. kan beschikken om het lesprogramma inhoud te geven.

Wordt daarom donateur en zorg er voor dat er een stabiele financiële basis komt voor het Timmerproject zodat we de continuïteit kunnen waarborgen.

In het verleden heeft Suzan steeds haar vrienden, familie en kennissen gevraagd om incidenteel een bedrag te schenken. Dit bracht niet alleen een hoop stress en geregel met zich mee, maar iedere keer was het ook onzeker of er nog wel voldoende geld binnen zou komen om langere tijd vooruit te kijken. Bovendien is de kring van familie en vrienden van Suzan te smal om het voortbestaan van het Timmerproject te kunnen garanderen. Daarom zijn meer donateurs noodzakelijk en nieuwe donateurs zijn derhalve altijd welkom.

Tegenwoordig kun je eenvoudig zelf in internet bankieren een periodieke betaling aanmaken. Op die manier is het Timmerproject er voor langere tijd zeker van dat er inkomsten binnen gaan komen. Dit kun je doen via Rekeningnummer (IBAN) Triodos Bank: NL 21 TRIO 0197 6859 51 BIC code: TRIONL2U T.n.v. Stichting Timmerproject Guatemala.

Het kan ook door via een automatische incasso maandelijks een mooi bedrag (vanaf €5,- p/mnd) te laten afschrijven. Lees meer over 5 euro donateur worden.

Doneer nu, en geef de jeugd van Guatemala een kans!

U kunt uw bijdrage leveren door via de onderstaande knoppen te doneren.